Selecteer een pagina

WHEN
AUDIOVISUAL MAGIC
BECOMES REALITY.

Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en esthetiek, dit is de filosofie die Van Gils dagdagelijks hanteert.
Wij mochten dan ook hun volledige huisstijl naar een hoger level brengen.

Huisstijl • Magazine • Copywriting • Fotografie • Projectopvolging

BEELD

De beelden voor Van Gils hebben dezelfde sfeer en look and feel. We werken samen met verschillende getalenteerde fotografen zodat we de juiste stijl aan het juiste merk kunnen koppelen. In dit geval high class en luxe. De uitstraling van de beelden en shoot werd door ons bepaald, net zoals de keuze van het model. Zo krijgt jouw merk zeker het juiste DNA.

STORYTELLING

Magie in elke ruimte, het is een belofte bij Van Gils. Met de beste service, uitstekende producten en veel aandacht voor esthetiek. Dit reflecteert niet enkel in beeld, maar ook in print. Van hoogwaardige papiersoorten over de juiste teksten tot eenvoud en witruimte. Met als resultaat een luxueus gevoel.

"Wij als Van Gils werken reeds erg lang met Studio Tornado. Van bij aanvang was het ons duidelijk dat wij op dezelfde golflengte zaten. Nog steeds is er vaak maar een half woord nodig om een communicatie te bekomen exact zoals we bedoeld hadden. Kwaliteit van het geleverde werk is steeds tot in het kleinste detail behouden. Correcte afspraken naar termijnen en prijs zijn ook vaste begrippen bij hen. Van Gils zal blijven rekenen op de goeie samenwerking dewelke we hebben met Studio Tornado."

Harry Van Gils

Zaakvoerder

Heb je ook iets te vertellen? Let’s meet!

Contact Us